Aparaaditehase ja Telliskivi festivalid

Sõbrad, meil on teile kaks teadaannet:

1. Täna kell 16-18 toimub Tartu Aparaaditehase festivali raames Aparaadi avatud uste programm. Seoses sellega kutsume Sind osa saama meie värvide ja struktuuride töötoast! Tegemist saavad ka pisemad, nimelt maalitakse üheskoos valmis suur ühismaal!

2. Homme kell 11-18 võõrustame Tallinna Telliskivi salongis Telliskivi Kirbufestival 2016 | Telliskivi Flea Market Festival 2016i - nimelt peame Safrani salongis (ja hea ilmaga ka selle ees) maha ühe mõnusa taaskasutusmööbli laada!

Paneme ise välja mõned ilusaks tehtud mööblitükid ja anname töötoa näol aimu, kuidas ühele vanale esemele uus elu anda! Lisaks ootame külla mitmeid teisigi mööblimüüjaid, kes enda vahvale kraamile uut omanikku otsima tulevad! Praegu teame öelda, et homme leiab meie juurest toole, (diivani)laudu, kummuteid, ühe laste kiikpõdra (jah, just) ja palju palju muud!
Ühesõnaga, tule sina ka!

PS! Seoses Telliskivi Kirbufestivali toimumisega pääseb meie juurde ainult 1-eurose festivalipääsmega ning ilma autota!