Kevadised koolitused Tallinnas ja Tartus

Sõbrad, oleme märtsiks mõned põnevad koolitused ette valmistanud, seekord nii Tallinnas kui Tartus. Tule kindlasti ise ja võta sõber ka kaasa, seltsis segasem!

TALLINN

09.03 kell 16-18 savikrohv/pahtel ja lubikrohv/pahtel - Juttu tuleb sellest, millised peavad krohvimisel ja pahteldamisel olema aluspinnad ning milline aluspindade ettevalmistus. Räägime materjalide kihtidest-etappidest, krohvi värvimisest, pinnaviimistlusest ja muidugi eelkõige õigest krohvimise/pahteldamise tehnikast. Meie meister ootab ka kõiki küsimusi ja muresid ning katsub neile vastata. Ja kes soovib, saab muidugi ka ise kellu kätte võtta!

Registreeri ennast koolitusele – tallinn@safran.ee või 5556 6989, osavõtu hind 15 eurot.

TARTU

02.03 kell 16-18 värvid – Safrani laiast värvisortimendist leiab erinevate naturaalsete toonidega savivärve, lubi-, marmor-, kaseiin- ja liimvärve. Koolitusel räägime sellest, millised värvid millistele pindadele sobivad, miks eelistada looduslikku tavavärvile, kuidas looduslikke värve toonitakse, kuidas kasutada erinevaid šabloone ja palju muud. Kõik soovijad saavad ka ise enda maalrioskused proovile panna!

12.03 kell 11-14 dekoratiivpinnad – Koolitusel näitame ja katsetame, kuidas luua erinevaid pinnastruktuure. Proovime läbi lubipahtli, pintsel-rullkrohvi ja dekoratiivsed savikrohvid. Tutvume ka erinevate toonimisvõimalustega – segu toonimine, lasuurvärvidega toonimine, sädelused ja lisad materjalis.

Registreeri ennast koolitusele – tartu@safran.ee või 5556 6986, ühe koolituse hind 10 eurot.