Marmor-lubipahtel -20%

Jõulud ja aasta lõpp on kohe-kohe käes - seega on viimane aeg juba alustatud remonditööd lõpuni viia või pikalt planeeritud siseviimistlemist alustada! Just seetõttu saab meilt marmor-lubipahtlit -20% soodsamalt!

Saksamaalt pärit kvaliteetne marmor-lubipahtel on laia kasutusvõimalusega ja hea nakkuvusega mineraalne pahtlisegu siseruumidesse. Terasuurus kuni 0,5 mm. Pahtlisegu sobib hästi nii siledate kui ka kergelt struktuursete pindade tegemiseks.

Pahtlile sobivad lõik piisavalt tugevad ja kergelt imavad aluspinnad siseruumides - mineraalsed krohvid, kipsplaat, betoon. Kõrge pH tõttu toimib pahtel loodusliku fungitsiidina ja sobib seetõttu eriti hästi vannitubadesse ja teistesse niisketesse ruumidesse.

Sooduskampaania kehtib 1.12.2016-23.12.2016 (või kuni kaupa jätkub)!

Rohkem lubipahtli näidiseid - https://goo.gl/HOlWzZ