Sügiskoolitused Tallinnas ja Tartus!

Head sõbrad! Safrani meistrid on taaskord valmis siseviimistluse vallas kõigi huvilistega omi tarkusi, ideid ja nippe jagama! Tule meile külla ja kuula, vaata, proovi, kuidas oma kodu parimal võimalikul viisil ise kujundada!

Mis täpsemalt toimuma hakkab?

TADELAKTI koolitus

02.11. Tallinnas

19.11 Tartus

Tadelakt on täna tõeline moetrend! See siidmati läikega eksklusiivne materjal, oma kõigis võimalikes värvitoonides ja varjundites, leiab oma tee üha uutesse vannitubadesse ja efektsetesse eluruumidesse. Koolitusel räägime selle Marokost pärit veekindla krohvisegu põhitõdedest ja kasutamisvõimalustest. Lisaks teeme oma käega kogu protsessi läbi!

Tadelaktist lähemalt - http://www.safran.ee/tadelakt/

Koolitus algab Tallinnas kell 15.00 ning Tartus kell 11.00 ja kestab ca kolm tundi, hind 20 eurot.

DEKORATIIVPINDADE koolitus

09.11. Tallinnas ja Tartus

Koolitusel keskendume erinevatele dekoratiivsetele materjalidele nagu pintsel-rullkrohv, erinevad lubipahtlid, marmorlubikrohvid, stucco jne. Räägime materjalide omadustest, eelistest, sobivusest teatud ruumidesse, nende toonimisest ja paljust muust. Kõik huvilised saavad ka ise käe krohvimises valgeks teha!

Krohvidest lähemalt - http://www.safran.ee/krohvid/

Koolitus algab nii Tallinnas kui Tartus kell 16.00 ja kestab ca kaks tundi, hind 10 eurot. 

REGISTREERIMINE: Tallinna koolitused tallinn@safran.ee või 5556 6989 ja Tartu koolitused     - tartu@safran.ee või 5556 6986

Foto Tõnu Tunnel