Värvikoolitus Tallinna Telliskivi salongis

Korraldame sel reedel,  21.10 Telliskivi peidus pool | Hidden Telliskivi raames kl 15.00-17.00 VÄRVIDE KOOLITUSE. Kui mõtled millalgi oma kodu remontida/ehitada, siis koolitusel saad teada, millised värvid millistele pindadele sobivad, milliseid toone teatud tingimustes eelistada ja palju muud kasulikku. Lisaks saad ise oma maalrioskused proovile panna ning Safrani kuulsa pigmendiriiuliga lähemalt tutvust teha! 

Safrani värvivalikus on naturaalsete toonidega savi-, lubi-, marmor-, kaseiin- ja liimvärve. 

REGISTREERU KOOLITUSELE: tallinn@safran.ee

-----------------------------------------------------

Safran shop organizes useful workshop about colours and decorating at 3-5 PM. Safran is situated in B Building, next to Muhu Bakery. If you are planning to renovate your home one day, it's useful to know, what type of colours are suitable for certain kind of surface, which shades to prefer etc. You can make some "hands on" painting by yourself as well.

Safran sells wide range of clay, lime, marmor, casein and clue colours!

REGISTER HERE: tallinn@safran.ee